Uutiset

  

 • RiPS eli Riihimäen Palloseura on yksi Riihimäen suurimmista harrastusseuroista ja samalla myös alueen merkittävimmistä liikuttajista. Seura mahdollistaa toiminnallisesti laadukkaan jalkapallon harrastamisen vauvasta vaariin saakka.

   

  “Seuran nuorimmat pelaajat ovat 1-vuotiaita perhefutiksessa käyviä. Vanhimpia taas ovat yli 70-vuotiaat kävelyfutiksen harrastajat”, toiminnanjohtaja Lauri Salovaara listaa.

   

  Riihimäen Kaukolämpö on yksi RiPSin pääyhteistyökumppaneista. Salovaara kertookin yhteistyökumppaneiden tuen olevan yksi toiminnan kulmakivistä. Sponsorirahoja käytetään Riihimäen Palloseuran joukkueiden välittömiin kustannuksiin, kuten kenttä- ja sarjamaksuihin, varusteisiin sekä pelimatkoihin.

   

  “Seuratoiminnan ammattimaistuminen on nostanut harrastamisen kustannuksia ja maksajina ovat perheet. Samaan aikaan halutaan mahdollistaa mahdollisimman laadukas seuratoiminta niin, että kasvetaan liikunnalliseen elämäntapaan ja saadaan koettaa rajoja myös urheilijana. Sponsorien rahallinen tuki on merkittävä apu, kun näitä kustannuksia hillitään”, Salovaara kiittelee.

   

  Seuran joukkueisiin otetaan uusia pelaajia mukaan ympäri vuoden. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran verkkosivujen kautta.

    Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.