Asuinkiinteistöille

Kaukolämpö on käyttäjänsä kannalta erittäin helppo ja varma lämmitysmuoto. Lämmityksen lisäksi se varmistaa myös lämpimän käyttöveden riittävän saannin. Siksi siitä on tullut Riihimäen yleisin lämmitysmuoto. Kaukolämmön varmasta toiminnasta on pitkä kokemus ja kerran asennettu laitteisto pysyy hyvässä toimintakunnossa kauan. Mikäli kaukolämmön toiminnassa sattuisi häiriö, ovat varajärjestelmät valmiina takaamaan lämmön toimitusten jatkumisen vuoden jokaisena päivänä. Asukkaan ei tarvitse huolehtia mistään. 
 
Riihimäen kaukolämmön toimittama lämpö on tuotettu erittäin ympäristöystävällisesti, sillä se hyödyntää hukkalämpöä, joka muutoin jäisi käyttämättä. Tämän ansiosta hintakin on valtakunnallisessa vertailussa hyvin edullinen.

Helppo ja vaivaton

Kaukolämpöenergia johdetaan asiakkaille kuuman veden avulla maanalaista putkiverkostoa pitkin. Kiinteistön lämmönjakokeskus siirtää lämmön patteri- tai lattialämmitysverkostoon ja käyttöveteen.

Asiakkaan lämmityslaitteiden automatiikka varmistaa aina sopivan kiinteistön lämmitystehon. Asukas voi lisäksi säätää huonekohtaiset lämpötilat haluamalleen tasolle. Nykyaikaiset kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen.