Yrityksille

Kaukolämpö on yritykselle riskitön ja varmatoiminen lämmitysmuoto. Sen toimintaa valvotaan vuoden jokaisena tuntina. Se soveltuu erityisen hyvin suurien tilojen lämmitykseen. 

Autamme myös yrityksiä kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa sekä soveltuvimpien hybridiratkaisujen löytämisessä. Pitkän kokemuksemme sekä kattavan asiantuntijaverkostomme kautta pystymme tarjoamaan yrityksille energiakumppanuutta, joka pitää yrityksen lämmitysenergiaratkaisun kilpailukykyisenä. 

Kun yrityksenne haluaa luoda uutta tai kehittää olemassa olevia ratkaisuja, ota yhteyttä. Autamme mielellämme. Riihimäen Kaukolämmön toimittama lämpö on yritykselle edullinen sekä lähes päästötön lämmitysmuoto.

Kannattava lämmitysmuoto

Keskitetty lämmöntuotanto on huomattavasti tehokkaampaa kuin jos jokainen kiinteistö tuottaisi itse oman lämpönsä. Kun Riihimäellä lisäksi kaukolämpö perustuu hukkalämpöön, jolla ei ole muuta hyötykäyttöä, on tuotanto kaksin verroin järkevämpää.

Riihimäkeläiset voivat nauttia edullisesta ja ekologisesta kaukolämmöstä, jota toki voidaan lisäksi täydentää erilaisilla kiinteistökohtaisilla hybridiratkaisuilla.