Uutiset

  

 • Vuoden 2023 Energiansäästöviikko jatkaa viime talvena tutuksi tulleen Astetta alemmas -kampanjan asialla. Viime talvena kampanjassa käännettiin maanlaajuisesti energiankäyttöä astetta alemmas ja lämmityskauden jälleen häämöttäessä on hyvä jatkaa samalla linjalla ja jättää tarpeeton energiankäyttö historiaan – energiafiksusti ja oikea-aikaisesti.

   

  Valmistaudu lämmityskauteen siis seuraamalla aktiivisesti talosi energian- ja lämmönkulutusta, tee yleissilmäys kaukolämpölaitteistosi kuntoon ja toimivuuteen sekä tartu aina kaikkiin mahdollisiin epäkohtiin ja häiriöihin, kuten vuotoihin mahdollisimman nopeasti. Ongelmatilanteissa kannattaa aina nojautua lämpösi tuottajan ja jakelijan asiantuntijuuteen, sillä energiatehokkuutta voidaan parantaa monilla erilaisilla toimenpiteillä. Kaikista lämmitysjärjestelmien huolto- sekä uusimistarpeista kannattaa pysyä myös hyvin kartalla ja olla aina viipymättä yhteydessä Riihimäen Kaukolämpöön! ☎️

   

  Tutustu Energiansäästöviikkoon lisää täältä: www.motiva.fi/ratkaisut/energiansaastoviikko 

  Astetta alemmas -kampanjan säästövinkkeineen löydät täältä: www.astettaalemmas.fi

    Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.