Uutiset

  

  • Toimitusjohtaja Jyrki Leppälän luotsaama Trans Farm Oy:n ainutlaatuinen osaaminen on syntynyt uskalluksesta ja uraauurtavasta viljelyn kehittämisestä. Heidän liiketoimintansa ytimessä ovat erikoiskasvit ja niiden sopimusviljelyttäminen. Tärkeimmät heidän käsittelemänsä kasvit ovat elintarviketeollisuuteen tuotettavat kumina ja öljyhamppu.

    Trans Farm Oy palvelee tuottajia ja asiakkaitaan niin Suomessa kuin kansainvälisesti, mm. Intiassa ja kaukoidässä sekä USA:ssa. Trans Farm Oy kantaa ylpeänä maailman suurimman kuminantuottajan manttelia. Kuminan viljelystä ja viennistä on myös heidän koko tarinansa käynnistynyt 30 vuotta sitten ja sillä tiellä – vaikkakin suuremmissa puittessa – he ovat edelleen.

    Trans Farm Oy siirtyi vuonna 2006 uusiin isompiin toimitiloihin Riihimäellä, jonka lämmöstä on vuodesta 2012 lähtien huolehtinut Riihimäen Kaukolämpö Oy. Heidän tulevaisuuden suurin päämääränsä on tehdä elintarviketeollisuuteen öljyhampusta yhtä menestynyt kotimainen ja kansainvälinen tähtituote, kuin minkä he ovat onnistuneet tekemään kuminasta. Myös tämän hankkeen lämpöisenä pitämisessä heitä palvelee laadulla Riihimäen Kaukolämpö Oy.

    Katso somekanavistamme videomme Trans Farm Oy:stä ja tutustu yritykseen lisää täältä: www.transfarm.fi

      Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.