Uutiset

  

 • HausPa eli Hausjärven Pallo on vuonna 2014 perustettu harrastepalloseura, jonka pääpaino on junioreiden jalkapallotoiminnassa. Seuran hallituksen jäsenen ja miesten joukkueen valmentajan Tero Kostiaisen mukaan HausPan tärkeimpänä tavoitteena on mahdollistaa lasten ja nuorten edullinen harrastaminen omassa kunnassa.

   

  “Toiminnassa on aktiivisesti mukana tällä hetkellä vajaa 100 henkilöä. Uusia pelaajia mahtuu kaikkiin joukkueisiin”, Kostiainen summaa.

   

  Tänä vuonna seura täyttää 10 vuotta. Kostiainen on ollut mukana toiminnassa alusta asti. Ennen HausPaa Hausjärvellä jalkapallon nälkäisiä liikutti Hausjärven Nappulat lähes 30 vuoden ajan.

   

  Riihimäen Kaukolämpö on yksi HausPan pääyhteistyökumppaneista. Kostiainen kertookin yhteistyökumppaneiden tuen olevan yksi toiminnan kulmakivistä. Sponsorirahoja käytetään joukkueiden välittömiin kustannuksiin, kuten kenttä- ja sarjamaksuihin, varusteisiin sekä pelimatkoihin.

   

  “Sponsoreiden tuen ansiosta pystymme pitämään harrastuksen kaikille taloudellisesti edullisena.”

   

  Seuran joukkueisiin otetaan uusia pelaajia mukaan ympäri vuoden. Ilmoittautuminen tapahtuu seuran verkkosivujen kautta.

    Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.