Uutiset

  

 • Rakkausfestivaali Lempi valtaa Riihimäen kaupungin tulevana viikonloppuna. Riihimäen kaupungin kulttuurituottaja Lyti Aaltosen mukaan luvassa on monipuolinen kattaus erilaista rakkausteemaista ohjelmaa: on musiikkia, tanssia, teatteria ja elokuvia.

  - Festivaalin tarkoituksena on olla rohkeasti erilainen tapahtuma, jossa on mahdollista tavata uusia ihmisiä herkullisissa puitteissa, Aaltonen kertoo.

  Ajatus Lempi -festivaalista syntyi viime syksynä Riihimäen valtakunnallisen tapahtumakilpailun tuloksena. Kilpailun tuotantopuolen voitti tuotantoyhtiö Magnum Live ja ideapuolen riihimäkeläinen Laura Jatala.

  Tapahtuma on saanut positiivisen vastaanoton paikallisten keskuudessa. Varsinkin sosiaalisessa mediassa kiinnostuneita on ilmennyt paljon ja kysymyksiä ja toiveita on esitetty.

  - Olemme saaneet paljon kommenttia myös siitä, että festivaalien teema on lämminhenkinen ja tämän hetken maailman tilanteeseen sopiva, Aaltonen jatkaa.

  Tapahtuman onnistumisen takaamiseksi mukana on paljon paikallisia yhteistyökumppaneita, joista yksi on myös Riihimäen Kaukolämpö. Kaukolämmön sponsoroima piste löytyy Riihimäen maauimalasta, jossa järjestetään perjantai-iltana romanttinen yöuinti.

  - Yhteistyökumppaneiden tuki on ensiarvoisen tärkeää, sillä tapahtuman järjestäminen ei onnistuisi muuten, Aaltonen summaa.

   

  Tarkempi festivaaliohjelma: https://www.riihimaki.fi/koe-ja-nae/tapahtumat/lempi/

    Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.