Uutiset

  

 • Riihimäen Kaukolämmön pitkäaikainen yhteistyökumppani, Riihimäen Urheiluautoilijat, juhlii tänä vuonna 60 juhlavuottaan. Yhdistyksen hallituksen jäsenen, Simo Rantasen, mukaan juhlavuotta juhlitaan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävissä Riihimäki-ralleissa sekä toukokuussa järjestettävässä juhlavuoden gaalassa, mikäli se saadaan koronarajoitusten puitteissa järjestettyä. 

  Riihimäki-ralli on yksi Suomen vanhimmista ja arvostetuimmista kilpailuista rallipiireissä. Tänä vuonna lähdössä nähdään 152 osallistujaa, joista suurin osa kilpailee SM-luokassa. SM-luokan voittaja saa nimensä samaan kiertopalkintoon, mihin esimerkiksi Marcus Grönholmin nimi komeilee. 

  Riihimäen Urheiluautoilijat järjestää AKK:n alaisia kilpailuita, sekä koulutus- ja harjoitustapahtumia jäsenilleen. Tällä hetkellä yhdistyksen toiminnassa on mukana noin 300 jäsentä. 

  - Autourheilu on erittäin suosittua Riihimäen seudulla. Olemme valtakunnallisella tasolla yksi suurimmista ja aktiivisimmista seuroista. Seurastamme löytyy maailman- ja euroopanmestareita, Rantanen summaa. 

  Yhteistyö Riihimäen Kaukolämmön kanssa on yhdistykselle tärkeää. 

  - Kaukolämpö on yksi suurimmista sponsoreistamme. Olemme kiitollisia pitkästä yhteistyöstä.

   

  Kuva: Marko Kyöstilä

    Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.