Uutiset

  

 • Riihimäen Kaukolämpö Oy on aloittanut johtosiirtojen toteuttamisen Jokikylän alueella. Töiden ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan uutta johtoa Siltakadun suuntaisesti ja toisessa vaiheessa Eteläisen Asemakadun suuntaisesti. Työalueet on merkitty oheiseen karttaan.  Joudumme työskentelemään osittain samoissa kohdissa kuin muut johtojen omistajat, mutta tilapuutteen takia ja työteknisistä syistä kaikkia töitä ei pystytä toteuttamaan saman aikaisesti. Urakoitsijana töissä toimii RTA-Yhtiöt Oy. Johtosiirrot liittyvät tulevaan Vantaanjoen uoman siirtoon, jonka työt alkavat kesän 2024 aikana.  

   

  Lisätietoja antavat:

   

   

  Riihimäen Kaukolämpö Oy 

  Antti Eskola, toimitusjohtaja

  040 486 2115 
   

  RTA-Yhtiöt Oy

  Juha Ojala, työpäällikkö

  050 456 7844

    Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.