Uutiset

  

  • Riihimäen Kaukolämpöverkostoa parannellaan jälleen tulevan kesän aikana. Tällä kertaa saneeraustyötä tehdään Ilomäentiellä noin 150 metrin pätkän verran.

    RTA-Yhtiöiden rakennuspäällikkö Petri Korjosen mukaan kyseessä on perinteinen parannustyö: vanhaa johtorakennetta uusitaan nykyaikaisemmalla rakenteella.

    - Parannustyöt tekevät verkostosta toimintavarmemman ja energiatehokkaamman, Korjonen kertoo.

    Saneeraustyöt aloitetaan heinäkuun aikana. Työt pitäisi saattaa maaliin kuukauden aikana. Osa Ilomäentiestä joudutaan silloittamaan, mutta Korjosen mukaan se ei vaikuta liikenteen sujuvuuteen millään tavalla.

      Takaisin

Kaukolämpö on tulevaisuuden lämmitysmuoto

Suomessa lähes 3 miljoonaa taloutta lämpenee kaukolämmöllä. Uusiutuvat polttoaineet ja hukkalämpö lisääntyvät lämmön lähteenä ja mahdollistavat entistä edullisemman kaukolämmön tuottamisen.

Tilastokeskuksen mukaan kaukolämpö on Suomen yleisin rakennusten lämmitysmuoto. Myös uudisrakentamisessa lämmitystapa on halutuin. Kaukolämpö on tulevaisuudessa merkittävä tekijä ilmaston muutosta vastaan. Riihimäen kaukolämpö tuottaa lämpöä verkostoon 100% ekologisesti hyödyntämällä jätehuollosta saatavaa hukkalämpöä.